Terug naar overzicht

31 October 2022

Hoe ziet de medewerker van de toekomst eruit?

Deze vraag is meer dan actueel in de huidige arbeidsmarkt. En dan bedoelen we met medewerker van de toekomst niet de robot of zelfscan kassa. Persoonlijk kun je het onderscheid als versspecialist blijven maken. Een klant met een glimlach en een goed gevoel de deur uit laten gaan.

Als je team goed in elkaar zit kun je bergen verzetten. Maar dan moeten die medewerkers er wel zijn. We ondervinden allemaal de uitdaging die de krapte op de arbeidsmarkt met zich meebrengt. Vanuit Vleesexperts denken we graag met u mee. Een medewerker met minder ervaring is misschien wel wat makkelijker te vinden, maar hoe vind ik een vleesexpert? Een samenwerking met onze klant Boon’s slagerijen en SVO heeft geleid tot een maatwerk oplossing. Enthousiaste medewerkers zonder snijervaring kregen bij ons in samenwerking met SVO een cursus om met ons assortiment toch een toonbank vol te kunnen snijden. En dat is dan ook weer een knap staaltje samenwerking.

Heeft u in de slagerij ook uitdagingen op dit gebied? Bel ons, we denken graag met u mee.

Bekijk hier hoe Maryleen haar ervaring deelt:

Deel dit bericht op

Overig nieuws