Meer dan 85 slagers deden mee aan de Spareribs Trophy. Onder leiding van het Expertisecentrum voor het Slagersambacht beoordeelde de vakjury beoordeelde alle inzendingen op 9 maart. Hierbij letten ze op geur, smaak, samenstelling en bewerking. De spareribs van Slagerij & Catering Hermanussen waren de beste. “Deze spareribs zijn met aandacht en expertise bereid. Ze hebben een goede bite en een heerlijke smaak. Spareribs waar klanten voor terugkomen!”, aldus de jury.
Wij willen William en zijn team feliciteren met dit fantastische resultaat! Evenals Keurslager Van Kraaij uit Schaijk die een mooie tweede plaats behaalde.
De vakkundige jury: “Er zijn zoveel factoren van invloed op het eindresultaat. De finalisten hebben allemaal een kwalitatief product ingezonden. Dit zijn stuk voor stuk aantrekkelijke spareribs en zeker ook mooie producten voor op de barbecue”
Foto: Koninklijke Nederlandse Slagers
Bron: Vleesmagazine