Wij vinden het belangrijk dat het goede verhaal door iedereen verteld kan worden. Niet alleen door slagers, maar door het hele team. Daarom organiseren wij regelmatig trainingen. Tijdens zo’n avond vertellen we het Pork Best en Beef Best verhaal en gaan we in op de vraag van de consument en de marktbeweging. We laten zien hoe wij het in de hele keten aanpakken van boer tot bord en hoe wij daarbij rekening houden met dierenwelzijn, duurzaamheid en voedselveiligheid. We adviseren hoe de slager dit commercieel kan inzetten.
Maar dat lukt natuurlijk niet zonder een stukje beleving. Na een boerderijbezoek kunnen de deelnemers aanschuiven in onze beleefruimte om het verschil echt te proeven. Patrick en zijn moeder bereiden het vlees zoals het bereid zou moeten worden. Na afloop hebben we iedereen geïnspireerd en gemotiveerd. Met de juiste informatie kan iedere consument een bewuste keuze maken. Een gezond en lekker stukje vlees op ieder bord.
Samen hebben we hetzelfde doel voor ogen; de klant laten genieten van het lekkerste vlees mét oog voor dierenwelzijn.
Samen hebben we hetzelfde doel voor ogen; de klant laten genieten van het lekkerste vlees mét oog voor dierenwelzijn.
Een prachtig bedrijf met alleen vakmensen die al het mooie en verse vlees elke dag met zorg weer klaarmaken.