Terug naar overzicht

10 April 2024

Van Boer tot Bord, Meat and Greet Van den Berg Vleesexperts

Met trots nodigen we u uit voor onze Meat and Greet relatiedag, op dinsdag 28 mei, 18 juni of 25 juni. Deze drie dagen staan volledig in het teken van “Van Boer tot Bord”.

Deze dag nemen we jullie mee op reis door de keten, van de weide tot op het bord van de consument. Tijdens deze interactieve dag delen we onze passie voor vlees en kennis over het gehele proces. Jullie krijgen een blik in:

  • De verantwoorde veehouderij: We bezoeken onze boerderij waar onze runderen op een diervriendelijke en duurzame manier worden gehouden.
  • Het ambachtelijke slagersproces: We nemen u mee de werkvloer op vertellen over het proces van verwerken van vlees, met oog voor kwaliteit en expertise.
  • De nieuwste trends op BBQ-gebied: We bespreken de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt, met focus op smaakbeleving en consumentbehoeften.

En dat is nog niet alles!

 Natuurlijk kunt u ook proeven van de BBQ, BBQ expert Erik ten Hove van Home Made geeft op de boerderij een demonstratie om u met veel inspiratie naar huis te laten gaan.

De dag start om 15.30 uur met een inloop bij Van den Berg Vleesexperts, Bonegraafseweg 4b te Dodewaard. Start van het programma is 16.00 uur en zal rond 20.30 uur eindigen op onze boerderij, Bredestraat Noord 19 te Herveld.

Stuur een e-mail naar relatiedag@vleesexperts.nl en vermeld de datum van uw voorkeur.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt, we willen u dan ook vragen om met maximaal 2 personen te komen.

Deel dit bericht op

Overig nieuws